Željko Komšić

Muslimansko političko vodstvo glavni krivac za non papere koji svakodnevno stižu u Bruxelles

Iako ovih dana imamo poplavu non papera sa svih strana i svi (ponajviše Muslimani u BiH) se trude iskomentirati ili bolje reći zaprijetiti onima koji ih šalju u Bruxelles, nitko ne postavlja pitanje zbog čega su se pojavili ti papiri koji ozbiljno upozoravaju na ono što upravo politički prvaci iz redova muslimanskog naroda još uvijek ne vide. A to je da su baš oni ponajveći krivci za sadržaj u tim papirnim dokumentima do kojih je došlo zbog unitarističke i majorizatorske politike te svojatanja BiH.

Avazov novinar potpuno dešifrirao Bakirovog drugog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića

U beskrajnom kaosu i buri bh. političkog beščašća i kontinuiranih skandala, pomalo smo i zaboravili na Željka Komšića.

To vam je, ako se još neko sjeća, hrvatski član Predsjedništva.

Ne primjećujemo ga često, jer, kao član Predsjedništva, uglavnom ništa ne radi. Nema diplomatskih susreta, nema inicijativa, nema nekih važnijih političkih, a kamoli državničkih aktivnosti, uostalom, kao što se ni u Državnom parlamentu, kao zastupnik, za četiri godine nikad nije javio za riječ.

Skandalozno zasjedanje Plenkovića, Grlić Radmana i UZP-ovaca u Mostaru, Hrvatska se ne može miješati u Izborni zakon BiH

Potpuno je nedopustivo da ministar vanjskih poslova i premijer susjedne zemlje drže lekcije o tome kako treba urediti Izborni zakon Bosne i Hercegovine, navode iz DF-a

Demokratska fronta poziva ministricu vanjskih poslova Biseru Turković da se očituje u vezi UZP-ovskog zasjedanja u Mostaru, sa kojeg su ministar vanjskih poslova Republike Hrvatske Gordan Grlić Radman i premijer Republike Hrvatske Andrej Plenković poslali poruke nepoštivanja države Bosne i Hercegovine.
 

Izjava briselskog ćate Christophe Poirela da je konstitutivnost naroda prošlost razdragala i raspametila Željka Komšića

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić ocijenio je da su poruke direktorata za ljudska prava Vijeća Europe u vezi sa odbacivanjem sustava utemeljenog na tzv. konstitutivnim narodima, a koje su posljednjih dana upućene od Christophe Poirela šefa direktorata za ljudska prava Vijeća Europe od povijesnog značaja, priopćeno je iz Ured člana Predsjedništva BiH.

Teške riječi Željka Komšića: Hrvatska nema ništa s Izbornim zakonom BiH, treba joj reći da odbije

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić komentirao je za FTV posjetu Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića Zagrebu i najavljeni razgovor o izmjenama Izbornog zakona BiH. Komšić je poručio da službeni Zagreb nema ništa s Izbornim zakonom i da mu treba reći da odbije od BiH jer je njegovo miješanje krajnje neumjesno.

Komšić: Sretan sam što nas neprijatelji ovog grada nisu nadmudrili

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić čestitao je građanima Sarajeva na dostojanstvenom iskazivanju nezadovoljstva povodom služenja mise u spomen, kako tvrdi,ustaških zločinaca.
“Sretan sam zbog činjenice da nas neprijatelji ovog grada nisu nadmudrili. Pozvao sam na oprez, ali već sada je evidentno da su građani ovog grada, uslijed stalnih podmetanja, iskusni borci za svoju i slobodu svih građana", napisao je on na svom službenom Facebook profilu.
 

Komšić osudio najavu mise za ubijene u Bleiburgu koju je najavio kardinal Puljić u Sarajevu

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u izjavi za javnost osudio je najavu održavanja mise u katedrali Presvetog srca Isusova u Sarajevu, a koja bi se u organizaciji Crkve trebala održati u spomen na poginule  civile i vojnike  koji su stradali kao znak odmazde kpomunističkih vlasti ondašnje novonastale države..

Komšić i dalje koristi svaku priliku da prijeti Hrvatskoj

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozvao je u ponedjeljak Hrvatsku da pokaže spremnost na kompromis i tako doprinese rješavanju otvorenih pitanja u odnosima između dvije zemlje, a istodobno je najavio kako će, ne bude li takve spremnosti, BiH posegnuti za "drugim mehanizmima", prenosi HRT.

Pretplati se na RSS - Željko Komšić