Tučepi

Tragedija u Tučepima: U moru pronađeno beživotno tijelo nesretnog 19-godišnjaka

Na području mjesta Tučepi prilikom ronjenja smrtno je stradao 19-godišnji mladić.

Služba za traganje i spašavanje na moru zaprimila je obavijest kako je prijavljen nestanak osobe koja se nije vratila s ronjenja na području između Tučepa i Podgore.
 

Poznato više detalja o smrti 24-godišnjaka u Tučepima, sumnja se na nesretan slučaj

Moj brat je pošteno došao iz Slavonije raditi sezonu, a ne da ga na poslu ubije struja, kroz suze govorila je sestra nesretnog J. I. (24) iz okolice Vukovara, koji je preminuo dok je u ponedjeljak oko 20.30 sati ulazio u trampolin.

Unutra je u to vrijeme, govori mladićeva sestra, skakutalo dvoje djece. U blizini je bila i djevojka. Bespomoćno je gledala kako njezin dečko pada na zemlju te kako ga djelatnici Hitne više od pola sata pokušavaju oživjeti.

Tučepi: Parking ''samo za bogate''

Pronaći parkirno mjesto u Dalmaciji tijekom ljetne sezone često je ravno čudu, a onda je tu i cijena... Međutim, što biste rekli kada biste naišli na parking koji je ''samo za bogate''? Upravo takav privatni parking postoji u Dalmaciji, točnije u Tučepima, sudeći prema komentarima na društvenim mrežama. ''Parking samo za bogate'', natpis je koji stoji na ulazu tog privatnog parkinga na kojemu se parkiranje naplaćuje 150 kuna.

Pretplati se na RSS - Tučepi