Sarajevski kiseljak

Sarajevski kiseljak otvorio novu tvornicu u Kreševu vrijednu 20 milijuna KM

Sarajevski kiseljak danas je svečano otvorio novu fabriku u Polju kod Kreševa, koja se prostire na površini od 30.000 kvadratnih metara. U novu punionicu je uloženo oko 20 miliona KM.
Prema riječima direktora Sektora prodaje, marketinga i razvoja u Sarajevskom kiseljaku Davora Čičića, ovo je prva ovakva investicija nakon što je Agrokor dobio novu upravu i postignuta nagodba s povjerenicima što je velika stvar.

Sarajevski kiseljak za 10 dana otvara novu tvornicu u Kreševu

U utorak 21. siječnja u Polju kod Kreševa će biti svečano otvorena nova punionica Sarajevskog kiseljaka. Otvaranje će biti upriličeno u 12 sati. Otvorenju će nazočiti brojni ugledni gosti i poslovni partneri, kao i predstavnici medija, prenosi Faktor.ba. Projekt gradnje i stavljanje u pogon nove tvornice na površini od 30.000 m² znatno će povećati proizvodne kapacitete Sarajevskog kiseljaka, a vrijednost ove investicije je oko 20 milijuna KM. Riječ je o najvećoj strateškoj investiciji Sarajevskog kiseljaka. 

Ledu prijeti sudbina Kiseljaka, no neće zaustaviti dokapitalizaciju Konzuma

Izvanredna uprava Agrokora nastavit će s planom dokapitalizacije Konzuma u BiH neovisno o nepravomoćnoj odluci Općinskoga suda u Kiseljaku koji je odobrio pljenidbu dionica Sarajevskog kiseljaka, jednoga od najvećih brendova BiH. Uprava, na čelu s Antom Ramljakom, zamislila je, posredstvom Leda iz Čitluka i Kiseljaka, dokapitalizirati Konzum svježim novcem kako bi se ojačalo povjerenje povjeritelja, ključnih dobavljača te kompanije, ali i drugih kreditora.

Pretplati se na RSS - Sarajevski kiseljak