NSoft

Mostarski NSoft ponovno na listi 500 najbrže rastućih tvrtki

Soft je jedina tvrtka iz Bosne i Hercegovine koja se našla na prestižnoj listi Deloitte Global: Technology Fast 500™ EMEA. Ovaj program objektivno rangira tvrtke usmjerene ka tehnologiji te im odaje priznanje kao najbrže rastućim tehnološka tvrtka  u EMEA regiji (Europa, Bliski istok i Afrika) temeljem četverogodišnjih rezultata u poslovanju. NSoft je zabilježio stopu rasta od 562% i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini u pružanju softverskih rješenja i to već četvrtu godinu zaredom.

Ova IT tvrtka rastura globalno i ne ide nikamo iz Mostara

Kako u deset godina doći od dva do više od 300 zaposlenih i klijenata u više od 30 država u svijetu? Svoju priču s nama su podijelili NSoftovci, lideri bosanskohercegovačkog IT-ja

Priča NSofta počinje 2008. godine s dva djelatnika, bez konkretnog plana i vizije, ali s dovoljno ambicije i ludosti da postanu jedini zaposlenici u tek osnovanoj tvrtki, s nešto posuđenog novca.

NSoft iz Mostara najbrže rastuća tehnološka kompanija u Jugoistočnoj Europi

Tvrtka NSoft iz Mostara najbrže je rastuća tehnološka kompanija u regiji Jugoistočne Europe, prema novom izvještaju ugledne revizorske i konsultantske kuće Deloitte.

Riječ je o godišnjem izvještaju Deloittea za 2017. godinu u kojem su rangirane najbrže rastuće kompanije u zemljama cijele istočne Europe, od Estonije na sjeveru pa do Balkana.

 

Pretplati se na RSS - NSoft