Mario Kordić

Gradonačelnik Kordić traži kaznu za nasilne policajce

''Povodom snimka koji se sinoć pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi kako dvojica policijskih službenik zadaju više udaraca muškarcu koji je prekršio zabranu kretanja za vrijeme policijskog sata, najoštrije osuđujem neprimjereno postupanje i brutalno ponašanje policijskih službenika'', priopćio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić.

Mario Kordić mora kresati proračun koji je za 7 milijuna KM veći od očekivanih prihoda

Novoga gradonačelnika Mostara Marija Kordića službeno prvog radnog dana zatječemo kako pješači između zgrade Doma zdravlja, gdje je sve donedavno bio ravnatelj, i Gradskoga vijeća udaljenog stotinjak metara na prometnici u Ulici hrvatskih branitelja. Između dvaju telefonskih razgovora novi sastanak dogovara već u hodu, piše Večernji list BiH.

Kordić i Marić: Uborak je prioritet

Nakon što su izabrani za gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Mostara, Mario Kordić i Salem Marić po prvi put zajedno su večeras izašli pred novinare u Gradskoj vijećnici. Kordić je najavio predan rad, dok se Marić osvrnuo na nejedinstvo probosanskog bloka, koji ponovo nije uspio dobiti gradonačelnika, iako je za to imao realnu mogućnost. Kordić je ponovio da je ponosan, te da je nova funkcija za njega ujedno i velika odgovornost, javlja Anadolu Agency (AA).

Pretplati se na RSS - Mario Kordić