HRS

HRS: Druženje Kordića s Komšićem je pljuska u lice svim Hrvatima, ne samo Mostara, nego cijele BiH

Željko Komšić, lik koji ujutro govori kako će se “ako treba i potući” s onima koji inzistiraju na konstitutivnosti, koji na večer to isto ponavlja na svečanosti u organizaciji Fondacije Alija Izetbegović, popodne je proveo u društvu gradonačelnika Marija Kordića, navodi se na početku priopćenju Hrvatske republikanske stranke.
Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

HRS: Ministrica Ružica Mikulić mora podnijeti ostavku

Nakon što je objavljeno da se na svjedočanstvima u nekim školama u Zapadnohercegovačkoj županiji uz logo ove županije nalazi i logotip HNS BiH, reagirala je Hrvatska republikanska stranka. Oni u svom priopćenju ističu, kako ''se školska uvjerenja zloupotrebljavaju za političku propagandu, kršeći ne samo cijeli niz zakona, nego i Ustav, kao i Konvenciju o pravima djeteta''. Također pozvali su ministricu obrazovanja ove županije da podnese ostavku. Njihovo priopćenje prenosimo u cjelosti u tekstu ispod.

Zbog „nemara“ gradske uprave Široki Brijeg ostaje bez trećeg traka prema Posušju

Županijski Odbor Hrvatske republikanske stranke smatra kako je gradonačelnik Miro Kraljevića izravno ili neizravno odgovoran zbog dugogodišnjeg nemara gradske uprave zbog kojeg su žitelji Širokog Brijega ostali uskraćeni za proširenje ceste prema Posušju.

Cca. 2 milijuna eura osiguranih sredstava umjesto da se ulože u izgradnju trećeg traka na putu od Kočerina do Vranića, kako je bilo predviđeno Programom modernizacije magistralnih cesta u FBiH, zbog nemara je nepovratno izgubljeno.

Priopćenje za javnost: Ministre Boras – podnesite ostavku!

Ima li igdje na svijetu da jedan načelnik općine izjavi kako je svjedok bavljenja prostitucijom, krađom auta, trgovinom droge itd. u MUP-u, a da to nitko ne uzme za ozbiljno? Ima li igdje na svijetu da ministar, o čijem kriminalu je svjedočio načelnik iz njegove stranke, biva nepravomoćno osuđen u drugoj državi, a da nastavlja obnašati svoju ministarsku dužnost?
 

Republikanci upozoravaju na strah hrvatskih političara u BiH, oni gledaju samo svoj interes

Sarajevska politika, na čelu sa patriotskim eminencijama poput Šefika Džaferovića, Šemsudina Mehmedovića, Bakira Izetbegovića, Adila Osmanovića, Željka Komšića i dr. izgleda kao da živi neku svoju islamiziranu inačicu BiH u kojoj „brojniji“ ima diktirati što je istina što ne, derogirajući do temelja Ustav države koju, tobože, brane od „fašistički nastrojenih Hrvata“. Iako ne postoji na papiru, u praksi formaliziraju bošnjačko-islamsku republiku, uz prešutnu i svesrdnu pomoć OHR-a i međunarodne zajednice.

Teški udarci prema Čoviću: HNS se raspada, Republikanci napuštaju instituciju koja ne radi ništa

''Nakon što se dopustila propast Aluminija, koji je gospodarska žila kucavica područja gdje žive Hrvati i nakon što je izostala odgovornost čelnika hrvatskoga naroda, osobito onih koji sudjeluju u radu Vlade FBiH, postavlja se pitanje smisla političkog djelovanja HNS-a''. Objavili su to u zajedničkom pismu predsjednik Hrvatske republikanske stranke Slaven Raguž i predsjednik Čapljinske neovisne stranke Mirko Vasilj. Teorija i praksa Naime, Raguž i Vasilj su nakon obraćanja Predsjedništvu HNS-a napustili sjednicu.

Priopćenje za medije – Lažna slika skupa u širokobriješkom hotelu?!

U medijima su se pojavile fotografije „Večer s gospodarstvenicima“ sa skupa u hotelu „Park“ u Širokom Brijegu koje su istog trenutka izazvale brojne kontroverze. Naime, na fotografijama je vidljivo kako su umjesto gospodarstvenika pred objektivima pozirali širokobriješki političari.

Pretplati se na RSS - HRS